Voorwaarden

Voorwaarden

Reserveringsvoorwaarden

Bij elke reservering wordt de garantie van bankkaart, of vooruitbetaling via bank gevraagd, zonder worden er geen reservaties aanvaard. Wij gebruiken Uw kredietkaartgegevens enkel en alleen om uw reservering te garanderen. De betaling zal gebeuren bij uw aankomst in het hotel. Indien u zich niet aanbiedt op de dag van de reservatie worden de annulatiekosten zoals verder vermeld afgeboekt van de opgegeven kredietkaart.

 

Betalingsvoorwaarden

Alle reservaties kunnen betaald worden via afboeking van de kredietkaart ( Visa, Mastercard, bancontactkaart of maestrokaart) of door bankoverschrijving, met vermelding van de naam en de gereserveerde nachten. 

Groepsreservatie, Mededeling aan de hotelgasten

Bij een groepsreservatie moet men de lijst met namen en adres en indeling van de kamers per e-mail meedelen ten laatste 3 dagen voor de reservatiedatum.

 

Waarborg

Voor een reservatie van groepen wordt er een waarborg gevraagd van 50 EUR per kamer. Deze waarborg wordt in contanten of per kredietkaart betaald bij aankomst. De waarborg wordt terugbetaald na controle bij het verlaten van de kamers, indien er geen schade vastgesteld wordt. 
  
Verplaatsing van reservatiedatum:

Bij elke wijziging van reservatie wordt 10 EUR per kamer aangerekend. Voor groepen is het verplicht bij reservering 50 % voorschot te betalen en 3 dagen voor aankomstdatum moet het saldo betaald worden. Bij groepsreservaties worden geen annuleringen toegestaan.

Annuleringsvoorwaarden en kosten

Alle gereserveerde kamers worden volledig aangerekend en annulatie is mogelijk tot 7 dagen voor aankomstdatum, rekening houdende met de annulatiekosten die altijd te betalen zijn zoals hierna vermeld: 

Bij annulering tot 7 dagen vóór de aankomstdatum worden geen kosten in rekening gebracht.
Bij annulering tussen de 7de en de 2 dag vóór de aankomstdatum wordt een vast bedrag van EUR 50 per dag, per kamer in rekening gebracht.
Bij annulering tot 1 dag vóór de aankomstdatum of indien u niet komt opdagen (no-show),wordt de totale prijs van de reservatie in rekening gebracht.

De annulatiekosten worden afgeboekt van de opgegeven kredietkaartgegevens.

Bijkomende annulatiekosten

Bij een gereserveerde kamer zijn volgende annulatiekosten te betalen:   
Bankkosten = kredietkaartkosten aangerekend door de bank 
6% op het betaald bedrag via kredietkaart 
  
Deze kosten worden door ons afgehouden van de betaalde voorschotten, bij gebrek aan vooruitbetaling wordt er een annuleringsfactuur opgestuurd met een verhoging van 10 EUR administratiekosten. 
  
Onze bankgegevens

Hotel Cathedral

Sint-Jacobsnieuwstraat 87

9000 Gent, België 
IBAN-CODE: BE 61 6711 2055 5917 
BIC-CODE: EURBBE99 

Periode zonder annuleringsmogelijkheden:

Gentse Feesten periode
Eindejaarsperiode
Alle weekends, op vrijdag en zaterdag van het jaar 
Seminaries 
Groepsreservaties
Promotie aanbiedingen