Gent Holidayland

Image of Ghent, Belgium during twilight blue hour.

Eigenzinnig Gent ademt geschiedenis en biedt je een tot aan de rand gevulde cultuurcocktail. In juli en augustus geven we tweewekelijks twee overnachtingen én een verrassingspakket weg. Ontdek de wedstrijdvraag van deze week en waag je kans!

Gent Holidayland 1: Gent, stad van kunst en cultuur

Nic Balthazar is verliefd op Gent en hij is zeker niet alleen. Hij neemt je gedurende 8 afleveringen mee naar bekende en minder bekende plekken in Gent tijdens “Gent Holidayland”. In deze aflevering: Lights on Van Eyck, de Gentenaar, het Belfort, bootje varen door het centrum en de Seven Senses Tour.

Gent Holidayland 2: Gent is vree wijs

Nic Balthazar is verliefd op Gent en hij is zeker niet alleen. Hij neemt je gedurende 8 afleveringen mee naar bekende en minder bekende plekken in Gent tijdens “Gent Holidayland”. Deze aflevering: het Gravensteen, Design Museum Gent en het Lam Gods. Ontdek tweewekelijks een nieuwe aflevering, beantwoord de wedstrijdvraag op het einde van de video en waag je kans!

Ghent Holidayland 3 - Gent zit vol artiesten

Nic Balthazar is verliefd op Gent en hij is zeker niet alleen. Hij neemt je gedurende 8 afleveringen mee naar bekende en minder bekende plekken in Gent tijdens “Gent Holidayland”. In deze aflevering: De Bijloke, het STAM en topgastronomie in Gent.

Gent Holidayland 4 - Kunst en trampolines in het Groen

Nic Balthazar is verliefd op Gent en hij is zeker niet alleen. Hij neemt je gedurende 8 afleveringen mee naar bekende en minder bekende plekken in Gent tijdens “Gent Holidayland”. In deze aflevering: het Maaseikplein, het Museum voor Schone Kunsten (MSK), het Museum voor Actuele Kunst (S.M.A.K.), de Blaarmeersen en onze Gentse ondernemers .

Gent Holidayland 5 - Gent met een fiets onder je billen

Nic Balthazar is verliefd op Gent en hij is zeker niet alleen. Hij neemt je gedurende 8 afleveringen mee naar bekende en minder bekende plekken in Gent tijdens “Gent Holidayland”. In deze aflevering: Keizer Karel, de Sint-Baafsabdij, de Sint-Pietersabdij, fietsen in Gent en omstreken en de Kastelenroute.

Gent Holidayland 6 - Gent is het beste van het beste

Nic Balthazar is verliefd op Gent en hij is zeker niet alleen. Hij neemt je gedurende 8 afleveringen mee naar bekende en minder bekende plekken in Gent tijdens “Gent Holidayland”. In deze aflevering: de Boekentoren, onze Begijnhoven, wandelen en fietsen in de Leiestreek en een culinaire wereldreis in het Gentse Patershol.

Gent Holidayland 7 - De industriële glorie van Gent

Nic Balthazar is verliefd op Gent en hij is zeker niet alleen. Hij neemt je gedurende 8 afleveringen mee naar bekende en minder bekende plekken in Gent tijdens “Gent Holidayland”. In deze aflevering: Opera Gent, het Industriemuseum, Kunstcentrum Vooruit, Huis Van Alijn, het Patershol en shoppen in Gent.
Deel op facebook
Deel op google
Deel op twitter
Deel op linkedin
Deel op pinterest